Het oordeel van onze klanten

4.6
Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 137 reviews)

Rated 5 out of 5
02/12/2021

Snelle service.

Raymond
Rated 5 out of 5
29/11/2021

Hij doet het

Henk
Rated 5 out of 5
07/11/2021

Mooi product. Internet site geeft goede informatie.
Snelle verzending.

Paulien
Rated 2 out of 5
18/10/2021

Helaas afwijkende kleur ontvangen, lampje zelf oké

E.V.

Antwoord van Hardlooplampje Sportlampje LED armband | DE ENIGE ECHTE!

Er is inmiddels contact geweest. U heeft de juiste kleur ontvangen maar helaas kwam de kleurtint niet overeen met uw verwachting. Wij hebben u een voorstel gedaan en hopen dat het daarmee alsnog naar tevredenheid is opgelost.

Rated 1 out of 5
20/09/2021

Een van de hardlooplampje werkt niet
Ik heb de sealing van de batterijtjes verwijderd.

Tea van Hoeve

Antwoord van Hardlooplampje Sportlampje LED armband | DE ENIGE ECHTE!

Beste Tea, Vervelend om te horen. Als u even contact opneemt met de klantenservice lossen we dit netjes op.

Rated 5 out of 5
05/09/2021

super snelle levering en werken als verwacht geven voldoende licht

pronk
Rated 5 out of 5
30/08/2021

Precies wat ik wilde dus prima!
En lekker snel bezorgd, goed verpakt!

Maddy
Rated 5 out of 5
26/08/2021

Precies naar wens

M
Rated 5 out of 5
15/05/2021

Werkt prima, heb het nodig bij het uitlaten van de hond ‘s avonds laat

Paul
Rated 5 out of 5
26/04/2021

Mooi lampje. Veel licht en past perfect om de armen. Snel geleverd.

Jan
Rated 5 out of 5
17/03/2021

Makkelijk te gebruiken, fel licht. Echt geen spijt! Zeer tevreden.

T
Rated 5 out of 5
03/03/2021
T
Rated 5 out of 5
03/03/2021

Doet wat het moet doen voor een prima prijs

RRDD
Rated 5 out of 5
24/02/2021

Heel snel geleverd. Lampje doet het prima. Alleen jammer dat er maar 1 maat te bestellen is. Heb behoorlijk dunne armen.
Maar kan ik zelf wel wat in korten het elastiek.

Sorbo
Rated 5 out of 5
08/02/2021

nu in totaal al 5 lampen besteld.
Geven veel licht in vergelijking met die goedkope troep van de Action.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Snel geleverd. Je kan ze zelfs om je nek doen. 😜

Erwin
Rated 5 out of 5
05/02/2021

Goede kwaliteit en snelle levering! 👍

GT
Rated 1 out of 5
03/02/2021

Snelle service

Femke
Rated 5 out of 5
01/02/2021

Lampjes zijn van goede kwaliteit.
Geven veel licht.
Service top en snelle
levering

Erwin
Rated 4 out of 5
25/01/2021

Degelijk looplampje. Helder licht Vlotte levering. Ledstripje kan groter zodat het niet alleen naar voren of naar achteren schijnt/

Freeklaas
Rated 4 out of 5
21/01/2021

Goede en snelle service. Echter verkeerde kleur lampje ontvangen. Blauwe besteld / rode ontvangen.

Vugt
Rated 4 out of 5
19/01/2021

Het lampje is goed zichtbaar tijdens het wandelen

William
Rated 5 out of 5
19/01/2021

Prima product. Zeer tevreden en zichtbaar.

Chris V
Rated 5 out of 5
18/01/2021

Zeer snelle levering en mocht er iets zijn dan hebben ze zeer goede service.

Henk Randewijk
Rated 5 out of 5
18/01/2021

Alles tip-top in orde. KLASSE!

HC
Rated 5 out of 5
17/01/2021

het lampje voldoet volledig aan de verwachtingen. De lichtopbrengst is ook groter dan ik verwacht had. De 2 bijbestelde batterijen waren ook heel aantrekkelijk qua prijs. M.a.w. dik tevreden.

Eddy Vandenberghe
Rated 5 out of 5
15/01/2021

Fijn lampje, fel licht, makkelijk te doen.

Shirley
Rated 5 out of 5
06/01/2021

Goed product. Snel verzonnen.

M
Rated 1 out of 5
23/12/2020

Geen ster. Tot op heden heb ik mijn bestelling niet ontvangen. Ook krijg ik geen reactie op de gestuurde e-mail.

Lindsey

Antwoord van Hardlooplampje Sportlampje LED armband | DE ENIGE ECHTE!

Beste Lindsey, U heeft ons gisteravond een mail gestuurd, gezien wij alleen tijdens kantooruren werken heeft u niet eerder een reactie ontvangen. Inmiddels is er gereageerd.

Rated 5 out of 5
22/12/2020

Geeft lekker veel licht.
Hopelijk veel veilige look km’s

Erik
Rated 1 out of 5
22/12/2020

Hoop dat ze goed zijn… heb ze besteld alleen nog steeds niet binnen… dus misschien een beetje vroeg om mij een review te laten schrijven

Arjan

Antwoord van Hardlooplampje Sportlampje LED armband | DE ENIGE ECHTE!

Beste Arjan, Dank voor uw reactie. Helaas is er in sommige regio’s extreme vertraging bij de bezorgdiensten ontstaan door de enorme hoeveelheid online bestellingen in Nederland op dit moment. Houd ons a.u.b. op de hoogte. Dank voor uw geduld!

Rated 5 out of 5
21/12/2020

Prima lampjes (stevig, goed zichtbaar) en goede contacten met de klantenservice.

Karin
Rated 1 out of 5
20/12/2020

Ik heb een hardlooplampje besteld op 15 december maar heb nog niks mogen ontvangen. Mijn beoordeling is daarom zo laag. Kan niks beoordel.

Nancy van Tilburg

Antwoord van Hardlooplampje Sportlampje LED armband | DE ENIGE ECHTE!

Beste Nancy, Dank voor uw reactie. Helaas is er in sommige regio’s extreme vertraging bij de bezorgdiensten ontstaan door de enorme hoeveelheid online bestellingen in Nederland op dit moment. Houd ons a.u.b. op de hoogte. Dank voor uw geduld!

Rated 5 out of 5
16/12/2020

prima geregeld ! aanrader

Robert
Rated 4 out of 5
09/12/2020

Snel en netjes afgehandeld waarvoor dank

JoaZ
Rated 5 out of 5
01/12/2020

Goede service!

stijn
Rated 5 out of 5
28/11/2020

Snelle levering en een prima bandje en verlichting

Marisa
Rated 5 out of 5
27/11/2020

Duidelijke omschrijvingen op website, heldere communicatie over bestelling, snelle levering en product naar wens!

MZ
Rated 5 out of 5
25/11/2020

Fijn lampje!

Dita
Rated 5 out of 5
21/11/2020

2 lampjes besteld helaas 1 stuk mailtje gestuurd en de volgende dag al een nieuwe mogen ontvangen!! Super service

Anneke
Rated 5 out of 5
19/11/2020

Top lampjes! Snelle levering. Kortom helemaal goed.

Bibi