Het oordeel van onze klanten

5,0 rating
07/10/2019

Alles in orde 🙂

Thibaut
5,0 rating
30/08/2019

prima lampjes en goede en netjes verpakt

Wim
5,0 rating
05/03/2019
El
5,0 rating
11/02/2019

Gemakkelijk bestelproces, snelle levering en lampje van goede kwaliteit!

Bennink
4,0 rating
11/02/2019

Snelle levering

Bf bennink
5,0 rating
11/02/2019

Super fijne website. En snel geleverd

Bf bennink
5,0 rating
11/02/2019

Prima lampje. Geeft ongelofelijk veel licht!
Ik kan nu veilig lopen.

MARTIN vW
5,0 rating
22/01/2019

Snel, professioneel service. Bestel en betaal proces heel makkelijk. Bestelling al binnen 2 dagen thuis en helemaal zoals gewenst. Top service !

George C, Rotterdam
5,0 rating
10/01/2019

Snelle service!

Kiki
5,0 rating
19/12/2018

Prima producten voor een mooie prijs en snelle verzending.

Marijn Goedegebuure
5,0 rating
12/12/2018
Rinus
4,0 rating
11/12/2018

Goede, snelle levering

Harm
5,0 rating
11/12/2018

Goede kwaliteit bandjes die enorm goed licht geven. Volgende dag al in huis, dus prima!

Maurice
5,0 rating
06/12/2018

Super snelle levering nette afhandeling van bestelling.
Goed product ga hier zeker vaker bestellen

Sammy
4,0 rating
02/12/2018

Snelle levering en prima product

Pierre
5,0 rating
30/11/2018

Prima lampjes, snel verzonden. Past om grote armen. Goed zichtbaar van alle kennen, zeker als je twee lampjes draagt. Zeer tevreden.

Wilco
5,0 rating
28/11/2018

Ondanks de hectische drukte bij PostNL, toch op tijd geleverd.
Ga zo door!

Albert
5,0 rating
16/11/2018

Goede kwaliteit!

Anonymous
5,0 rating
14/11/2018

Levering op tijd, zoals beloofd. Netjes verpakt en een nette handleiding. Top 🙂

HvdW
5,0 rating
06/11/2018

Goede lampjes, hoge kwaliteit. Een van de lampjes kwam met slechts één batterij, maar na contact met het bedrijf werd een nieuwe meteen opgestuurd. Top service

Maxine
5,0 rating
26/10/2018
Anneke
5,0 rating
16/10/2018

Snelle levering, goed product

Chris
4,0 rating
08/10/2018

goede service, snelle levering

Ronald
5,0 rating
01/10/2018

Snelle levering! Prima lampjes

Anonymous
5,0 rating
28/09/2018

Degelijk product, in veel kleuren beschikbaar.
Snelle levering. Al met al top!

Wiebe
5,0 rating
20/09/2018

Keurig geleverd. En snel. Ik ben dik tevreden.

Leo
5,0 rating
11/09/2018

Het lampje heeft een heel helder en fel licht en is op afstand al goed zichtbaar.

Alicia
4,0 rating
05/02/2018
Anonymous
5,0 rating
05/02/2018

snelle levering, prima kwaliteit.

Leon
5,0 rating
25/01/2018

Uitstekend. Snelle levering en goed verpakt.

André
3,0 rating
24/01/2018

Het ene hardlooplampje werkt heel goed , maar het batterij-vakje van het andere lampje kon niet geopend worden om de transport-beveiliging te verwijderen. Daarom heb ik aan dat lampje niets.Jammer !

willem van Laarhoven.

Response from Hardlooplampje Sportlampje LED armband | DE ENIGE ECHTE!

Hallo Willem, Je hebt ons niets meer laten weten na ons contact. Graag horen we van je, dan lossen we dit op.

4,0 rating
24/01/2018

Snelle levering en top kwaliteit van het product.

Yvonne K
5,0 rating
24/01/2018

top kwaliteit en snelle levering

Anonymous
5,0 rating
05/01/2018

Goed, goedkoop en snel !

Erik
5,0 rating
02/01/2018
E
4,0 rating
02/01/2018

Snelle levering, en mooie kwaliteit.

Don Rutgers
5,0 rating
27/12/2017

De bestelling was snel binnen .
Goed product

Gertjan
5,0 rating
27/12/2017

Mooi product, mooie kleuren. Snel geleverd via de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te zijn.

René
5,0 rating
27/12/2017

Fantastische service! Van de twee lampjes die ik had besteld, bleek er een niet goed te werken. Ik melde dit bij hardlooplampje.nl en kreeg direct antwoord dat mij een nieuw lampje zou worden toegestuurd. Ik heb het lampje inmiddels ontvangen en ik kan nu weer veilig en goed verlicht, dankzij deze fantastische lampjes, langs de donkere wegen trainen.

Johanna
5,0 rating
20/12/2017

Bezorging goed, volgens afspraak

Nele