Het oordeel van onze klanten

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 102 reviews)

5,0 rating
11/12/2018

Goede kwaliteit bandjes die enorm goed licht geven. Volgende dag al in huis, dus prima!

Maurice
5,0 rating
06/12/2018

Super snelle levering nette afhandeling van bestelling.
Goed product ga hier zeker vaker bestellen

Sammy
4,0 rating
02/12/2018

Snelle levering en prima product

Pierre
5,0 rating
30/11/2018

Prima lampjes, snel verzonden. Past om grote armen. Goed zichtbaar van alle kennen, zeker als je twee lampjes draagt. Zeer tevreden.

Wilco
5,0 rating
28/11/2018

Ondanks de hectische drukte bij PostNL, toch op tijd geleverd.
Ga zo door!

Albert
5,0 rating
16/11/2018

Goede kwaliteit!

Anonymous
5,0 rating
14/11/2018

Levering op tijd, zoals beloofd. Netjes verpakt en een nette handleiding. Top đŸ™‚

HvdW
5,0 rating
06/11/2018

Goede lampjes, hoge kwaliteit. Een van de lampjes kwam met slechts Ă©Ă©n batterij, maar na contact met het bedrijf werd een nieuwe meteen opgestuurd. Top service

Maxine
5,0 rating
26/10/2018
Anneke
5,0 rating
16/10/2018

Snelle levering, goed product

Chris
4,0 rating
08/10/2018

goede service, snelle levering

Ronald
5,0 rating
01/10/2018

Snelle levering! Prima lampjes

Anonymous
5,0 rating
28/09/2018

Degelijk product, in veel kleuren beschikbaar.
Snelle levering. Al met al top!

Wiebe
5,0 rating
20/09/2018

Keurig geleverd. En snel. Ik ben dik tevreden.

Leo
5,0 rating
11/09/2018

Het lampje heeft een heel helder en fel licht en is op afstand al goed zichtbaar.

Alicia
4,0 rating
05/02/2018
Anonymous
5,0 rating
05/02/2018

snelle levering, prima kwaliteit.

Leon
5,0 rating
25/01/2018

Uitstekend. Snelle levering en goed verpakt.

André
3,0 rating
24/01/2018

Het ene hardlooplampje werkt heel goed , maar het batterij-vakje van het andere lampje kon niet geopend worden om de transport-beveiliging te verwijderen. Daarom heb ik aan dat lampje niets.Jammer !

willem van Laarhoven.

Response from Hardlooplampje Sportlampje LED armband | DE ENIGE ECHTE!

Hallo Willem, Je hebt ons niets meer laten weten na ons contact. Graag horen we van je, dan lossen we dit op.

4,0 rating
24/01/2018

Snelle levering en top kwaliteit van het product.

Yvonne K
5,0 rating
24/01/2018

top kwaliteit en snelle levering

Anonymous
5,0 rating
05/01/2018

Goed, goedkoop en snel !

Erik
5,0 rating
02/01/2018
E
4,0 rating
02/01/2018

Snelle levering, en mooie kwaliteit.

Don Rutgers
5,0 rating
27/12/2017

De bestelling was snel binnen .
Goed product

Gertjan
5,0 rating
27/12/2017

Mooi product, mooie kleuren. Snel geleverd via de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te zijn.

René
5,0 rating
27/12/2017

Fantastische service! Van de twee lampjes die ik had besteld, bleek er een niet goed te werken. Ik melde dit bij hardlooplampje.nl en kreeg direct antwoord dat mij een nieuw lampje zou worden toegestuurd. Ik heb het lampje inmiddels ontvangen en ik kan nu weer veilig en goed verlicht, dankzij deze fantastische lampjes, langs de donkere wegen trainen.

Johanna
5,0 rating
20/12/2017

Bezorging goed, volgens afspraak

Nele
5,0 rating
19/12/2017

Top. Fantastische service toen t eerst geleverde lampje t niet deed !! Snel en vriendelijk

Mary
5,0 rating
16/12/2017

Het was een perfecte deal. Alles binnen redelijke tijd afgehandeld. We zijn er blij mee, en de hardlooplampjes zijn al in gebruik. Super

Jan
5,0 rating
12/12/2017

Geen idee wat beter zou kunnen!

Anonymous
5,0 rating
12/12/2017

Fantastische lampjes en snelle levering. Top!

Johanna
5,0 rating
12/12/2017

Goed product, gemakkelijk kopen/betalen en snelle levering tijdens de drukke dagen. Chappeau!

J.C. Broshuis
5,0 rating
12/12/2017

Kwalitatief perfect lampje, snelle levering,

Marcel ten B.
5,0 rating
06/12/2017

snel geleverd en een mooi lampje

Michiel
4,0 rating
04/12/2017

prima lampje goede en snelle levering

Ans
5,0 rating
04/12/2017

Product ok, Levering conform afspraak.

HM
5,0 rating
02/12/2017

Erg goede service en snelle persoonlijk reactie!

ANDREA VAN AS
5,0 rating
01/12/2017

Hele coole lampjes! Schijnen erg fel en de kleurtjes zijn leuk!

Ellissa
5,0 rating
27/11/2017

Goede kwaliteit en snel geleverd

Rudi