Het oordeel van onze klanten

4,0 rating
24/01/2018

Snelle levering en top kwaliteit van het product.

Yvonne K
5,0 rating
24/01/2018

top kwaliteit en snelle levering

Anonymous
5,0 rating
05/01/2018

Goed, goedkoop en snel !

Erik
5,0 rating
02/01/2018
E
4,0 rating
02/01/2018

Snelle levering, en mooie kwaliteit.

Don Rutgers
5,0 rating
27/12/2017

De bestelling was snel binnen .
Goed product

Gertjan
5,0 rating
27/12/2017

Mooi product, mooie kleuren. Snel geleverd via de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te zijn.

René
5,0 rating
27/12/2017

Fantastische service! Van de twee lampjes die ik had besteld, bleek er een niet goed te werken. Ik melde dit bij hardlooplampje.nl en kreeg direct antwoord dat mij een nieuw lampje zou worden toegestuurd. Ik heb het lampje inmiddels ontvangen en ik kan nu weer veilig en goed verlicht, dankzij deze fantastische lampjes, langs de donkere wegen trainen.

Johanna
5,0 rating
20/12/2017

Bezorging goed, volgens afspraak

Nele
5,0 rating
19/12/2017

Top. Fantastische service toen t eerst geleverde lampje t niet deed !! Snel en vriendelijk

Mary
5,0 rating
16/12/2017

Het was een perfecte deal. Alles binnen redelijke tijd afgehandeld. We zijn er blij mee, en de hardlooplampjes zijn al in gebruik. Super

Jan
5,0 rating
12/12/2017

Geen idee wat beter zou kunnen!

Anonymous
5,0 rating
12/12/2017

Fantastische lampjes en snelle levering. Top!

Johanna
5,0 rating
12/12/2017

Goed product, gemakkelijk kopen/betalen en snelle levering tijdens de drukke dagen. Chappeau!

J.C. Broshuis
5,0 rating
12/12/2017

Kwalitatief perfect lampje, snelle levering,

Marcel ten B.
5,0 rating
06/12/2017

snel geleverd en een mooi lampje

Michiel
4,0 rating
04/12/2017

prima lampje goede en snelle levering

Ans
5,0 rating
04/12/2017

Product ok, Levering conform afspraak.

HM
5,0 rating
02/12/2017

Erg goede service en snelle persoonlijk reactie!

ANDREA VAN AS
5,0 rating
01/12/2017

Hele coole lampjes! Schijnen erg fel en de kleurtjes zijn leuk!

Ellissa
5,0 rating
27/11/2017

Goede kwaliteit en snel geleverd

Rudi
5,0 rating
20/11/2017

Prima produkt en snelle levering

Marina
5,0 rating
20/11/2017

keurig snelle levering van een degelijk hardlooplampje.

Jackie
5,0 rating
13/11/2017

Top levering, top product! Veel veiliger hardloopkilometers in het donker

Nils
5,0 rating
12/11/2017

Fijn lampje, het zit niet in de weg, geeft meer dan voldoende licht en heeft een vriendelijk prijsje. Bovendien heel snel in huis. Heel tevreden.

Kees
5,0 rating
08/11/2017

Fijn lampje en snel geleverd. Inmiddels al een keer gebruikt en ik was er tevreden over. Makkelijk om te doen en je bent er goed zichtbaar mee.

Jolanda
4,0 rating
06/11/2017

Correcte en snelle levering

Henrie
5,0 rating
01/11/2017

Prima en snelle service.

Melanie
5,0 rating
01/11/2017

Snelle levering en goede lampjes

John
5,0 rating
31/10/2017

Snelle levering. Lampjes voldoen aan de verwachting.

Roy
5,0 rating
28/10/2017

Snelle levering. Produkt voldoet prima ????????

@Pops
4,0 rating
27/10/2017
Rebbie
5,0 rating
27/10/2017

Zaterdagmiddag besteld
Dinsdag in huis
Degelijk materiaal voor een nette prijs ????????????????????????

Wim
5,0 rating
26/10/2017

Heel blij met het hardlooplampje. Deze geeft goed fel licht zodat je goed opvalt in het donker. Ook de levering is goed! Had het snel in huis!

Esmée
4,0 rating
24/10/2017

Zeer tevreden met snelle levering . En hardlooplampjes zijn top

Jose
5,0 rating
22/10/2017
Anonymous
5,0 rating
19/10/2017

Goede en snelle verzending van de hardlooplampjes.
Vanavond direct gebruikt in het donker en ik was zeer goed zichtbaar!

Ank
5,0 rating
19/10/2017

Lampje was snel bezorgd en is van goede kwaliteit

Nicole
5,0 rating
10/10/2017

Lampje nu een aantal weken in gebruik en ben erg tevreden. Blijft goed zitten rond mijn bovenarm.

M. van Rheden
5,0 rating
10/09/2017
Arno Vroegindeweij